top of page

DODATNA OPREMA ZA RAČUNARE

GRAFIČKE KARTE

U ponudi imamo veliki broj modela 

Asus, Gigabyte, MSI grafičkih karti. 

RX580, RX580 8GD, RX5500

RX570 4GD, RX 5600 XT, N730D5-2GL 

N2060OC-6GD

N166TGAMING OC-6GD

N1650GAMING OC-4GD 

GTX 1660 GAMING X 6G

graficka_edited.jpg

MATIČNE PLOČE

U ponudi imamo veliki broj modela od proizvođača:

ASRock, Gigabyte, MSI

Izdvojićemo neke od popularnijih modela:

Fatal1ty H370 PERFORMANCE 

B365M PHANTOM GAMING

Z390 GAMING X

Z390 GAMING SLI

B365M AORUS ELITE

maticna.jpg

PROCESORI

U ponudi imamo procesore proizvođača Inter i Ryzen, u nastavku su neki od modela:

Ryzen 9 3900X Box

Ryzen 7 3800X Box

Ryzen 5 3600X Box

Ryzen 3 3100 Box

--------------------

Core i9-9900 Box 

Core i7-9700KF Box

Core i5-9400 Box

Core i3-9100 Box 

rz.jpg

RAM MEMORIJE

U ponudi imamo RAM memorije proizvođača Kingston, Afox, Transcend, Crucial, Apacer.

Za više informacija molimo da nas kontaktirate.

ddddd.jpg

EXTERNI HARD DISKOVI

U ponudi imamo veliki broj modela externih HDD proizvodjača Kingston i Transcend kapaciteta do 4TB.
Jasno je da kod svakog pojedinca, iz dana u dan, raste potreba za skladišnim prostorom za čuvanje dragocenih digitalnih podataka. Drugim riječima, svako od nas svakim danom ima sve više i više fotografija, dokumenata, prezentacija, tabela, muzike, filmova, programa, video-igara i još mnogo čega, a sve to je potrebno negde čuvati.
Externi HDD je idelno mjesto za skladištenje podataka.

hdd.jpg

KUĆIŠTA

Smjestite svoju konfiguraciju u bezbijedno i efektno radno okruženje. Takođe, odaberite stil koji preferirate, za estetski doživljaj. Dobro kućište pruža efikasno organizovan sistem hlađenja, i generalno pristupačno riješenje prostora. Naravno, tu je i kvalitet same izrade i materijala, kao i spomenuti estetski momenat, za one koji vode računa o toj dimenziji.

a.jpg

HLADNJACI ZA PROCESORE

Hladnjak je važan element ne samo sistema za hlađenje procesora, već i čitavog računara. Svaki iskusni korisnik računara shvata da će pravilno izabrani hladnjak za procesor u budućnosti, tokom svog rada, osigurati njegovo dobro hlađenje, a to će, zauzvrat, osigurati stabilan rad  čitavog računara.

b.jpg

NAPAJANJE

Imamo veliki izbor napajanja, različitih jačina, najpoznatijih brendova poput Chieftec, Armaggeddon, Corsair, LC Power i mnogo drugih... 
Napajanje je komponenta koja računaru obezbjeđuje adekvatno snabdijevanje električnom energijom.
Iako ne utiče direktno na performanse računara, izbor kvalitetnog napajanja doprinosi stabilnom radu i dugotrajnosti ostalih komponenti u računaru.

napajanja.jpg

OSTALO

ACCESS POINTS

Veliki izbor renomiranih proizvođača (ASUS, D-link, TP Link) wifi extender-a, access point-a za proširenje vaše postojeće mreže do prostorija koje imaju slab bežični signal.

acces.jpg

Bilo da računar koristite u privatne ili poslovne svrhe, danas je nezamislivo da taj računar nije povezan na internet (odnosno mrežu). Spajanje na mrežu može biti bežično (WiFi) ili putem kabla. Da bi to bilo moguće, potrebna je mrežna kartica. Mrežna kartica funkcioniše kao posrednik između Vašeg računara i rutera. U ponudi mrežnih kartica i adaptera imamo neke od najpoznatijih brandova poput D-Link, TP-Link.

wwww.jpg

IP I WIP KAMERE

Komplet oprema za video nadzor, kamere visokog kvaliteta, odlične rezolucije i visokih performansi.

wwwwww.jpg

PROJEKTORI

Unaprijedite svoj kućni bioskop ili prostoriju za sastanke pomoću adekvatnog projektora i platna.  Projektori su dizajnirani za korišćenje sa desktop računarima, laptopovima i pametnim telefonima. Njih koriste učenici i nastavnici za prezentacije i mogu stvoriti nevjerovatno iskustvo gledanja kada se koriste za projekciju video materijala. Projektori dolaze u različitim veličinama, uključujući verzije velike snage za veće prostore i manje verzije za edukaciju i prezentacije.

pppp.jpg

PLOTERI

Ploteri su uređaji koji služe za štampu velikog formata. Za razliku od štampača koje vidimo svuda, ploteri većini ljudi nisu toliko srodni, bar ne za oko, ali bez njih ne bi bilo reklama na bilbordima, proizvodi bi bili bez ambalaže…

a.jpg

SKENERI

Pojam skenera se odnosi na optički ulazni uređaj koji omogućava da se crtež, fotografija ili štampani, odnosno rukopisni tekst pretvore u kod koji odgovarajući kompjuterski programi mogu da obrade, prikažu na ekranu ili odštampaju. Skeniranje slika (digitalizacija slika) je postupak kojim se slika (dokument) pretvara u oblik pogodan za prenos, obradu i čuvanje u elektronskom formatu.

skener_edited.jpg

SKENERI BAR CODE

Bar code čitači.

bbbb.jpg

UPS

Osnovna uloga UPS-a je da obezbijedi dovoljno vremena korisniku da nakon nestanka struje sacuva svoj rad i bezbjedno ugasi racunar. On treba da štiti i od drugih nezeljenih promjena mreznog napona. Manji kucni ili kancelarijski (SOHO) modeli cesto imaju po nekoliko uticnica koje nisu povezane na baterijsko napajanje, ali pruzaju naponsku zastitu – uredjaji ukljuceni u ovakve uticnice gube napajanje ako nestane struje, ali su ipak zasticeni od nezeljenih pojava na mrezi.

ups.jpg

HOVERBOARD

Hoverboard, poznat i kao samobalansirajući skuter, je veoma zabavno, personalno prevozno sredstvo. Osnovu ovog prevoznog sredstva čine dva motorizovana točka, pozicionirana lijevo i desno, međusobno povezana površinama na kojima vozač stoji i njima kontroliše uređaj. Brzina kretanja se kontroliše jednostavnim naginjanjem tela unapred i unazad, dok se pravac kretanja kontroliše blagim naginjanjem površina na kojima vozač stoji.

Hoverboard.jpg

C2 E-BIKE

ELEKTRICNO BICIKLO (SKLOPIVO)

Inovativni prakticni i sklopivi dizajn
Ekran sa indikatorom baterije
Brzina do 25km/h, domet 30km
Nosivost do 120kg
Tockovi 14'', disk kocnice
Snazna baterija 36V, 7.5Ah
Motor 350W
Led svijetlo naprijed i sa zadnje strane
Udobno sjediste
Visina korisnika 120-200cm

ELekt biciklo.jpg

ELEKTRIČNI TROTINET XIAOMI

 • Brand: Xiaomi

 • Snaga motora: 250 W

 • Domet: 30 km

 • Maksimalna brzina: 25 km/h

 • Nosivost: do 100 kg

 • Veličina točka: 8.5"

Xiaomi mi 365.jpg

ELEKTRIČNI TROTINET MSI

 • Brand: MSI 

 • Snaga motora: 250 W

 • Domet: 18-22 km

 • Maksimalna brzina: 25 km/h

 • Nosivost: do 120 kg

 • Veličina točka: 8"

Trot.jpg
bottom of page